Googlen Ara - projekti, O - shots aka orgasmipiikit ja pian ilmestyvä Licking Shepherd!!

Nyt on maailma mallillaan; tarjolla on orgasmipiikkejä, Googlen huikea Ara - projekti joka tuo markkinoille sellaisen puhelimen että kun kehittelytyö on saatu loppuun, niin vanhoilla puhelimilla voi pyyhkiä vaikkapa persettä tai lähettää ne tänne tundralle jossa ne ovat kuumaa kamaa vielä monta vuosikymmentä. Kaiken tämän lisäksi olen ajatellut tehdä aivan uuden version Talking Angela – pelistä, jonka väitetään olevan suuri huijaus ja josta on ollut monellakin taholla puhetta – mm. tällä http://www.snopes.com/computer/internet/angela.asp – urbaanilegendoja liiskaavalla sivustolla mutta tuo on asia johon minä en puutu sillä mun kehitteillä olevassa Licking Shepherd – pelissä nuollaan jotain aivan muuta kuin puhelimen näyttöä. Koitan kiiruhtaa Nuolevan Paimenen kanssa jotta saan sen myyntiin vuoden 2024 joulumarkkinoille.

Ensin kuitenkin Googlen Ara – projektiin joka on mullistava jo pelkästään sen takia että tuossa (lähi)tulevaisuuden puhelimessa voidaan vaihtaa komponentteja eli puhelin ei ole enää yksi, kiinteä kokonaisuus vaan esim. näytön vioittuessa voidaan vaihtaa vain näyttö eikä näin ollen tarvitse ostaa koko puhelinta ja sama koskee myös muita puhelimen osia. Aiheesta lisää IltaSanomien Digiliitteessä jonne pääset tästä: http://www.iltasanomat.fi/digi/art-1288659170434.html?pos=ksk-trm-digi-ostu ja aiheesta on myös Twitterissä (suomenkielinen) https://twitter.com/ProjectAra/
sekä täällä https://dscout.com/ara 
ja täällä http://www.droid-life.com/2014/02/28/video-project-ara-shown-off-fondled-detailed-at-launch-conference/ jossa on aiheeseen liittyvä video. Kannattaa käydä tutustumassa ja sain sen käsityksen että projektia on mahdollisuus päästä seuraamaan mutta en ole varma vaatiiko sen jonkinlaisen kirjautumisen, minä kun en ole niin hyvä tuon englanninkielen kanssa.


Sitten O – Shot:teihin eli ns. orgasmipiikkeihin joita jaetaan Oscar – gaalaan osallistuville julkimoille tai paremminkin sanottuna ne ovat osa heidän saamansa lahjakassin sisältöä. Tämä on jumalauta niin väärin, toiset saavat saavat lahjakasseja mennessään bileisiin mutta entäs minä? Ujona poikasena, jolloin oli vielä nuori ja aloitteleva paimen, mulla oli tapana ottaa muutama rohkaisuryyppy ennen partyihin menoa ja niinpä mulle lähes joka kerta sanottiin jo ulko – ovella että ota kuule se peruna pois suustasi jos meinaat sisälle tulla, ei tuollaista saatanan jokellusta kuuntele erkkikään. Ei mulla mitään pottua suussa ollut vaan se viina vaikutti vielä tuohon aikaan niin pahasti artikulointiini että mulle huomauteltiin siitä joka kerta, liikuinpa sitten missä tahansa. Eikä mua yleensä missään juhlissa yleensä kovin kauaa katseltukaan ja tästä syystä lopetin niissä käymisen, kulminaatiopiste tapahtui noin kaksikymmentä vuotta sitten kun vanhimman siskoni poika pääsi ripille ja sinne mennessäni en päässyt edes ulko – ovesta sisään, kun kuulin jo pelipaikalla olevan ja minut synnyttäneen naisen huutavan tähän tapaan: ”Ei helvetti missä kunnossa se taas on, antakaa sille kuppi kahvia siihen ulos ja lähettäkää se sitten matkoihinsa”. Tapaus on tosi enkä tiedä että vaikuttiko rakkaan äitini päätökseen se, että hän näki ikkunasta kun kaaduin kolme kertaa pihassa ennen kuin pääsin nojaamaan otsallani ovikelloon eikä mulla sattunut olemaan kenkiä jalassani. Kiistän jyrkästi alkoholin osuuden asiaan sillä todellisuudessa lähdin paikallisesta anniskelupaikasta ko. juhliin niin rivakasti, että sandaalini lennähtivät pois jalastani saavuttaessani äänen nopeuden ja tästä samaisesta syystä johtui myös tämä kaatuiluni. Juokaa itse ensin vajaa kymmenen isoa tuoppia, tusina valkovenäläisiä ja muutama salmiakkikossu ja rikkokaa juoksemalla äänivalli niin voin sanoa että se tuntuu tasapainoelimissä aika helvetisti. Onnekseni tuohon aikaan oli vielä kunto kohdillaan ja niinpä pääsin konttamaan takaisin ravintolaan nauttimaan Ubåtar:eita ja muita virkistäviä palautusjuomia joista mainittakoon sellaiset temppuvedet kuin Cointreau, Fernet Branca ja Talon lonkero, joista viimeisimmän koostumuksen suhteen sai esittää toivomuksia ja niinpä meikäläisen juomissa oli aina se kahdeksan senttilitraa sitä itseään ja loraus harmaata litkua joka lonkerona tunnettiin.


Perkele että meni taas muisteloiden puolelle sillä minunhan piti puhua noista orgasmipiikeistä. Hittolainen sentään mutta kaikkea ne keksivätkin sillä nykyään ei tarvitse kuin piikittää ja katso: naisten intimiialueet herkistyvät ja punasoluja siirtävä vaikutus saa aikaan sen että paikat ovat kimmoisempia joten tähän haluttuun ja maailmoja ravistelevaan lopputulokseen päästään helpommin, nopeammin ja vaivattomammin. Miten niin vaan naiset? Jo toinen epäkohta tässä maailmassa ja minä aion ainakin olla pelipaikalla Los Angelesissa ja Dolby - teatterissa kun Oscar – gaala (http://fi.wikipedia.org/wiki/Oscar-gaala_2014) järjestetään 2. päivä maaliskuuta. Pienellä meikkaamisella saan itsestäni jonkun vanhemman naisnäyttelijän näköisen ja näin mulla on mahdollisuus päästä käsiksi tuohon himottuun lahjapussukkaan ja sen sisältämään 3000,- euron lahjakorttiin! Takaisin tundralle päästyäni isken tuon maagisen piikin etanan kylkeen ja voi niitä jotka sattuvat tielle..
Lisää tuosta orgasmipiikistä löytyy täältä: http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288659581153.html?pos=ok-ltm-muka .

Lopuksi tuosta tulevaisuudessa ilmestyvästä Licking Shepherd – pelistäni: Siinä ei suinkaan pyydetä esikuvansa Talkin Angela:n tavoin kertomaan mitä koulua käy, sillä tämä peli on suunattu aikuisväestölle joka on jo ohittanut sen elämänvaiheen kun koulunpenkillä istutaan ja siksipä tämän hienon pelini alussa kysytään yksinkertaisesti katuosoitetta jonka voin sitten näppäillä navigaattoriini  ihan sen takia että sillä on oleellinen merkitys pelin jatkoa ajatellen. Kun tämä on tehty, pelaajaa pyydetään jättämään ulko – ovi auki ja tekemään jääkaappiin leipiä valmiiksi (joo, mulla on iana nälkä kunnon pelaamisen jälkee) sekä lataamaan kahvinkeitin aikas lailla täyteen. Tämän vaiheen jälkeen seuraa ohjeistus missä...no enhän mä sitä nyt tässä kerro tai pelistä menee kaikki hohto ja joku runkefäärd vielä kopio tämän mun idean, tosin turhaan sillä sain sille patenttisuojan viime viikolla aivan helvetin pitkään kestäneiden taistelujen jälkeen. Onneksi älysin peluuttaa oikeita ihmisiä tai oikeastaan oikeiden ihmisten takana olevia ihmisiä, sellaisia jotka kertovat näille oikeille ihmisille mitä heidän tulee päivittäin tehdä. Joissain kulttuureissa näitä näennäisesti taustalla olevia ihmisiä kutsutaan vaimoiksi tai näin ainakin olen kuullut, minä kun en tuollaisista asioista tiedä. Että semmosta on tulossa ja pelin hinta ei päätä huimaa: perussovellus vaivaiset 50,- euroa ja pelin edetessä naftakulut kilometrien mukaan jotka voi nähdä pelin menu -valikosta, ts. kilometritaksan joka on sidonnainen sen hetken ja Nesteen ylläpitämiin riistohintoihin.

Licking Shepherd tulee olemaan mukavaa ajanvietettä ja se innostaa tekemään kaikenlaista - jopa lähestymään hellästi muuten niin ikävänä työkaluna pidettyä lekaa.


Mitäs vielä...niin, jos joku ihmettelee miksi olen alkanut näyttämään tai linkittämään ”pitkässä muodossa” jossa näkyy koko osoiterivi eikä linkkiä ole piilotettu sanan tai sanaparin taakse, johtuu siitä että olen käynyt muutamalla foorumilla (jossa on myös ulkolaista edustajistoa) keskusteluita siitä kuinka ihmiset haluavat tänä päivänä tietää minne he ovat menossa ja tästä syystä haluan omalta osaltani olla luomassa tätä avoimuuden/ läpinäkyvyyden politiikkaa jos sitä voi siksi kutsua. Poikkeuksen tässä tekstissä esiintyvä Googlen Ara – projekti jossa on selkeästi esillä kenestä tai mistä tahosta on kyse, sillä ei tulisi mieleenikään linkittää jonkun firman tai instanssin nimeä käyttäen jonnekin muualle. Samoin jos viittaan eilisiin tai vanhempiin teksteihin, niin silloin on kyse blogin sisäisestä ja tekstien välisestä navigoinnista. Joo – o, lähden tässä aamupäivän tai viimeistään puolen päivän aikaan pyörhtämään maailmalla muutaman velvoitteen takia mutta eiköhän tämä päivä muuten ole pelkkää kotona vetelehtimistä. Syyrialaista voisi tietysti huoltaa mutta eipä siinä ole paljon huolettavaa kun viikolla tarkastin ja lisäsin kaikki nesteet + öljyt ja innostuinpa vielä pesemään auton sekä sisältä että päältä. Noh, eiköhän tuo rakas valkyriani keksi taas jotain tekemistä kunhan heräilee, eilen juhlittiin hänen synttäreitään ennakkoon tuttavapariskunnan ja hyvän ruoan merkeissä, hänellä kun on virallinen syntymäpäivä muutaman päivän kuluttua. Siispä ei muuta kuin hyvää tai ainakin mahdollisimman hyvää lauantaita teille ja muistakaa että paras tapa viettää lauantaita (no helvetti, koko viikonloppua) on hiihdellä pelkät bokserit/vastaavat jalassa tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Ehtii sitä sitten viikollakin.12 kommenttia :

 1. Mukavaa viikonloppua...kalsareilla tai ilman ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua sinullekin Maelka rakas <3

   Poista
 2. Tuo Fernet Branca on hyvä vatsalääke. Silloin kun reissailin maailmalla, niin jos paikalliset bakteerit sotkivat vatsan, niin FB auttoi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ja fernettiä tuli ryyppyaikoina usein otettua startiksi kun oli pakki sekaisin ja muutenkin olo kehno.

   Poista
 3. Kyllähän se niin tuppaa olemaan että liian paljon iloa nauttinut poistetaan seurasta. Just viime kesänä yhdessä kesätapahtumassa hyvä tuttavani tuli juttelemaan minulle ja kun oli pienessä sievässä ääni kohosi liian kovaksi. No, poistivat sen poikaparan kun lavalla oli joku kiinalainen mies heilumassa mekossa, niin ei saanut häiritä häntä.
  Ja tuosta piikistä, älä hyvä mies sitä minnun pistä.En kestä eikä kestä muutkaan tässä talosaa, näissä huoneissa.......
  Sulla on oikeesti kiire kun jo huomenna on se Oscar- gaala.
  Tänään tanssimaan ja vaatteet pysyy päällä.Ei sitä voi hommia paiskia nakuna (vois lehmät nauraa itsensä turmiolle) mutta sulle mitä parhainta viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika kiireeksi vetää että ehtii sinne Losiin mutta jos laitan muutaman lisälampaan Baldurin ja Malakiaan kaveriksi niin taidan just keritä kisoihin mukaan :D

   Poista
 4. Mä olen ujo, siveä, kiltti, enkä juuri koskaan miestä nähnytkään, (saatika päässyt koskemaan).
  Hämmennyin siis täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi, eikös me olla sovittu siitä ettei täällä jurtalla puhuta kakkaa :P

   Poista
 5. Ja mä vaan mietin kuka nainen tarvii jotain orgasmipiikkiä? Miehen kieli on ihan ilmainen, säästyy 3000 euroo ja on helppoa ja nopeeta.

  Ai niin, mä lupasin olla siveyden sipuli. Aloitan sen heti huomenna. Ugh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi väristys nainen...oikea on asenne eikä sillä sun siveyslupauksesi täyttämisellä niin kiire ole ;D

   Poista
 6. Näkeehän sen upotetun linkin osoitteen, kun vie hiiren sen päälle ja katsoo ruudun vasempaan alalaitaan. Olenko blondi vai olenko blondi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, minä se blondi olen kun en tajunnut tuota kertoa vaikka olenkin asian tiedostanut.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Github/jhwilson
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins