Outo Paimen ennustaa: maailmanloppu tulee näillä hetkillä K:n ja V:n muodossa - oletko valmis, velallinen? (teistä muuten on suunnitteilla toteemipaalu)


Monta hyvää juttua joista ensimmäisenä se että maailmanloppu tulee – joskin ihan mukavalla tavalla - ja salamahanskojen hankinta (aka kerjääminen) etenee sekä se että mikäli Harry ”The Hellfire”Kalenius suostuu, niin teistä tehdään toteemipaalu jurtalle! Viime mainitusta mun on käytävä Harryn kanssa finanssipoliittisia neuvotteluja mutta mä niin haluaisin sellaisen teistä tehdyn pötikän tuohon oviaukon viereen. Ensin kuitenkin maailmanlopusta; eilinen päivähän meni kokonaisuudessa eri mestoissa hyppäämiseen ja koska mikään ei ole niin ärsyttävää kuin se että joku häiritsee kesken asioinnin (myös Kaakelikappelissa käytävä kaksintaistelu kaakaburran kanssa lasketaan asioinniksi), niin meikäläisellä on luuri äänettömällä. Jurtalle päästyäni kummiskin tapani mukaan katsoin onko kukaan tavoitellut ja wtf, itse Kela oli lähettänyt mulle tekstarin että koitahan mottitopi ottaa yhteyksiä tänne päin kun me ollaan koitettu tavoitella sua. Eipä mitään, taju lähti ja kun sitten viimein sain taas vuoden -38 alkutalven pakkasissa paleltuneen pääni toimimaan, niin näppäilin hikisillä pikku kätösilläni viestissä olleen numeron ja odotin pakarat jäykkinä että mitä tuleman pitää. Luulin näet että saan kuunnella tavanomaiset 4,5 tuntia sitä aivan helvetin ärsyttävää jonotusmusiikkia mutta mitä vielä, heleä-ääninen kottarainen vastasi Eniron tyyliin että ”Kelassapa hyvinniin, mittee voin tehä sun jeesaamiseksi!”. Tässä vaiheessa katsoin parhaaksi kaivaa raamatun esiin ja sitä toisella kädellä puristaen änkytin jotta olette koittaneet tavoitella meikäläistä ja sillä soitin että josko on joku ruksi livahtanut väärään paikkaan tai muuta...

Onneks sain yhdeltä tutulta joka lukee Harryn blogia tälläisen kuvan missä lukija on siskonsa kanssa juurikin tähtäilemässä tämän kuvataiturin sivua

Järkytykset jatkuivat, kuuntelin iloista selostusta siitä etteivät he olleet saaneet kuntoutusraha-anomustani joten koitappas nyt pattipaimen syöksyä sinne meidän sivuille ja täyttää lanketti niin met pukkaamme sulle settua kun et sä kehveli saa siltä kuntoutusajalta fyffeä laisinkaan ja kun me lisäksi tiedetään että sun finanssitaidot on savimöykyn luokkaa niin se pätäkkä tulee sulle varmasti tarpeeseen. En tiedä mutta luulenpa että nyt oli Kelan virkailijan vuoro hämmästyä kun hoilasin Kristallivirttä täysin palkein silkasta pelosta ja hämmennyksestä. Neljännen säkeistön jälkeen sain kuitenkin esitettyä kiitokseni ja lupasin toimittaa heille vaaditun digitaalisen dokumentin mitä pikimmin, olkoonkin että onkimieni tietojeni mukaan sillä ei ole niin kiirus kun käsittely on sitten joskus ja käsittelyaika kahdesta kolmeen viikkoa. Ilmestyskirja jatkui virkailijan ilmoittaessa että elä sie tupauuno höpäjä, kun propuska näkyy heillä niin siitä hetkestä kahden päivän sisään hillot on sun tililläsi senkin lampaan pakosarjan tuotoksilta käryävä jesuiitan perkele. Turha kai sanoa että tässä vaiheessa lauloin suvivirttä moniäänisesti ja kiitin virkailijaa mitä vuolaimmin sanankäänteinen, jopa niin vaikuttavasti että eukkokin äityi heläyttämään mua turpavärkkiin – luuli näet että oli tapani mukaan käynyt juomassa siirappipurkista kun sitä imelää tatinaa valui suupielestä (on muuten todella hyvä pirtelö kun laittaa puoleen litraan siirappia muutamia ja nimeltä mainitsemattomia mielipidelääkkeitä, kolme karhunvatukkaa ja noin sataneljäkymmentä grammaa garambolan nesteessä marinoitua mustaa makkaraa). Siispä esitän nyt suuren anteeksipyyntöni Neljän kirjaimen perkeleelle, olen mollannut teitä liikaa.

Toinen maailmanlopun enne oli se kun kävin naapuritundran tk:ssa jonne vein Sardiinialtailta saamani ja niitä salamahanskoja koskevan lausunnon. Luulin ettei mua noteerata siellä ollenkaan mutta mitä helvettiä, ystävällinen ja miten sen nyt kauniisti sanoisi...hmmm...aika monta apuvälineen tarvitsijaa nähnyt naikkonen ei pelkästään keskustellut lasikopistaan käsin, vaan tulla tupsahti ulkopuolelle ja kysyi että mitäs noin jumalattomasti skeidalle käryävä paimen on vailla? No minä esitin asiani ja hääp tutkaili mun lankettia kertoen toimittavansa sen eteenpäin heidän omalle tomintaterapeutille joka sitten päättää tai lähettää sen isomman lautakunnan (en nyt muista sen nimeä) ratkaistavaksi. Olin aikeissa lähteä mutta kysäisin että mites tää kuvio menee kun hakusessa olis tälläiset jotka on kestävät mutta vähän hintavammat ja näytin esitettä (näistähän oli se linkki parin päivän takaisessa postauksessa) ko. Salamahanskoista. Hetken aikaa tähtäiltyään naisimmeinen sano että tehrääs nyt niin, että hommaat siltä Sardiinialtaiden naaraalta lausunnon josta selviää miks sä tarvitset just nämä ja pyydät sen toimittamaan tänne meille niin.....tai mitä perkelettä, pyydä sen soittamaan meidän terapeutille niin asia käy sutjakkaammin. Hvahduin kolmen vartin päästä kun samainen nainen tuli tökkimään mua kylkeen ja kysymään että onko mulla kaikki okei vai miks mä siinä huojun ja pidän aivan helvetin omituista ääntä. Kerroin että kaikki on okei ja pakenin paikalta.

Sitten jos joku on teistä lähelläkään tätä ilmestystä niin yhteystietoja kiitos....

Tk:n ulko-oven ja parkkiksella seisovien lammasvaunujen välinen matka oli noin kaksisataa metriä mutta se meni kuulkaa yhdellä loikalla ja pian huomasinkin viilettäväni latua Star Trekistä tutulla numero kolmosen vauhtia edustavalla poimuajolla. Se on semmonen vauhti että siinä mennään jo ajassa taaksepäin ja tästä syystä sainkin olla koko ajan lapa pystyssä kun vastaan tuli kuolleita velkojia ja muita edesmenneitä ulosottomiehiä jotka puivat nyrkkiä ja heiluttelivat maksamattomia laskunippuja. Sardiinialtailla asiat sujuivat niin ikään ääneen nopeudella sillä se jumalainen nainen joka siellä toimii yhtenä toimintaterapeuttina, lehahti paikalle ennen kuin olin ehtinyt ottaa ensimmäistä kulaustakaan ala-aulan kahviautomaatin valuttelemasta ja pyrstöyskän aiheuttavasta suksivoiteesta. Homma oli klaari hetkessä ja hääp kertoi että loppuviikosta voit kysellä miten asia etenee. Hesus sentään mutta mun teki mieli pussata tuota naista mutta enhän minä sellaista voinut tehdä, joten tyydyin hakemaan lammasvaunujen peräkopista sangollisen silakoita joita sitten kävin roimimassa allasosastolla telmiville delfiineille. Niiden ohjaaja ei kyllä oikein tykännyt kun siellä oli vesijuoksutreenit menossa ja totta vitussa ne sekos niissä askelissaan. Ei meinaten ole jokapäiväinen ilmiö että joku juuttikangassäkkiin pukeutunut partahesus tulee nakkelemaan fisuja ammeesseen kesken treenien. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja sainpa vielä kiitokseksi kuunnella niitä ihme naksauksia ja sitä ”kirr kirr kirr – ääntelyä oikein kuoroesityksenä.

Maailmanlopun tuleminen varmistui tänä aamuna (oltiin muuten Aljohin kanssa lenkillä jo vartin yli kolme – syynä uudet elämäntavat eli aamupuuro ja mangnesiumin aiheuttama jumalaton aamuhmphmph) kun klikkasin sähköpostin – sen virallisen – auki ja näin että voudilta oli tullut postia. Minähän kerrroin teille että (vai kerroinko?) lähetin hänelle sen valituskirjelmän tammikuun tulojeni laihuudesta ja nyt hän ilmoitti että no worries sinä rahkasammalta syövä kääpä, tammikuu on vapaa joten jatka maksamista helmikuussa! Tähän niitä wtf:iä ainakin seitsemäntoista kappaletta. Oikeesti, nyt on sellainen tilanne että näin hyvän tuurin enteily tietää maton lähtemistä alta aivan lähipäivinä, tämä on koettu ennenkin ja nyt jää nähtäväksi milloin se tapahtuu. Ei ole meikäläisen tuuri muuttunut eikä Karma tullut yhtään suopeammaksi tätä maallista olemustani kohtaan joten taivas tulee tippumaan ja kun se tapahtuu, niin se tulee vauhdilla. Vaan ei sillä väliä koska sain eilen tuijotella ja hieman paapoakin prinsessaa joka muuten juomatavoista päätellen on tullut isäukkoonsa, hotkii mölöä sellaista vauhtia että tais mennä muutama kuutio ilmaa siinä samalla. Eukkohan meillä tuon hoitamisen handlaa paljon paremmin kuin minä ja siitä todisteena se että likka huusi kuin oikohöylä mun sylissä mutta annas olla kun pääs tuon mua moksivan kottar rakkaani käsivarsille niin huuto loppui kuin seinään. Yö meni kans hyvin ja tuolla ne nyt kuorsaa makkarin puolella vaikka me Aljohin kanssa täällä tilavan kaksiomme itäsiivessä ravataan jääkaapilla kuin sipit ripillä.

Sitten siihen toteemiasiaan; koitin eilen tehdä teistä toteemin yhdellä kuvankäsittelyohjelmalla muttei siitä tullut lasta eikä paskaa ja päästelin suustani sellaisen määrän demoneita että se sai näytönkin ei pelkästään mustumaan, vaan myös taipumaan ihan luokille. Niinpä mun nyt täytyy lahjoa/kautta rukoilla tuota Harrya jos se vääntäis noista teidän faviconeista/avatareista sellaisen taiteellisemman pystypötkön niin tälläisen sen tuohon pihamaalle (no varmaan se tulis vasemman sivupalkin ylä – tai keskivaiheille) kaikkien ihasteltavaksi, luonnollisesti alas tulis maininta linkkeineen kuka sen paalun on veistellyt ja siksipä (ihan varuiksi kun en tiedä suostuuko Harry) meidän täytyis keksiä Harrylle intiaaninimi eli laittakaas ne aivonystyränne hommiin koska ukko on nero ja tarttee kunnon nimen eikä mitään diibadaaba-nimeä. Niin, ja asiaa tietysti auttais jos kävisitte liehakoimassa sen tykönä vallankin kun tiedän että muutamalta teistä se lirkuttelu sujuu luonnostaan (khihihihii).

Joku vähän tämäntyyppinen olis aika rälee...ehkä vähän taiteellisempi mutta jotain tänne päin.

Eipä tässä tälle aamulle muuta ja olkaa hei tosissaan varovaisia kun köpöttelette tundralla, kävin nimittäin eilen viemässä roskia ja tottakai sandaali lipesi oikein kunnolla. En kaatunut mutta se äkillinen yläkropan liike sai nauramaan niin että vetet lensi silmistä – me miehet kun ei noita kyyneliä vuodateta, ei vaikka sattuis kuinka perkeleesti.
Pusuja kaikille niille joilla on ne isot maitorauhaset, muille tarjotaan lapasta.

Hiljaisten Salien naisilla on rankka huumorintaju josta tämä kuva on eräs esimerkki. Ei ikinä uskoisi kun heidän kanssaan on tekemisissä..

Btw, oli muuten Jurtan kahdeskymmenes postaus ja jos otetaan entiset St. Pep.. ja Tavan elämää mukaan laskuihin, niin kohta saavutetaan 2000:n rajapyykki

15 kommenttia :

 1. Jaa että nyt se on tässä ja loppu tulee. Hyvä elämä oli ,ei siinä mitään mutta.....tarkistan.....joo pusun sain, kiitos.
  Nyt alkaa homma luistaa ja köyhyys poistuu. Että olen iloinen puolestasi.
  Olisi kysymyksiä-mikä s-posti pelittää nykyään?
  Tuossa yläpuolella lukee-tulenko raskaaksi- paree tulla koittaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä tuleeko se maailmanloppu satavarmasti mutta enteet viittaa siihen kun mulla ei tosiaankaan ole onnea tässä ja nyt kulkee asiat sen verran mukavasti että on syytä epäillä.

   Jurtalle voi lähettää postia tuohon outopaimen@gmail.com - osoitteeseen, vanha peppos...posti on vain muutaman asian hallinnointia varten ja sitä virallista en paljasta kenellekään.
   Minen uskalla tulla lähellekään teidän tonttia, johan se ukkos ampuu mut seulaksi lun lähestyn tontin rajaa :D

   Poista
  2. Ai, ai uusi kuva ja vihree käytön puuteesta. Ei kuule ole jos on toimelias kiipeilijä tai onkaloon kurkkija :D
   Ei se ukko ammu se vain käskee ottaa lapion käteen ja kaivaa......

   Poista
  3. Ritva - toi sun kielenkäyttös on melko vallatonta :D
   Niin varmaan käskeekin kaivaa mutta kun en viitsis millään sitä omaa monttuani lapioida niin taitaa olla parempi jos pysyn jurtalla :P

   Poista
 2. Jos se olisikin vaan tällä kertaa niin, että poikkeus vahvistaa säännön ja kaikki meneekin nyt vaan ihan jees! Siis vähän aikaa, en mäkään nyt mikään yltiöpositiivari ole! Ainakaan, kun lisää tuupataan taas tuutin täydeltä.

  Ja onnea kakskymppisestä, nuori likkahan tää Jurtta vielä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas Pohdis, mä en kerta kaikkiaan jaksa uskoa että mun tuuri on kääntynyt ja siksipä tässä saa olla varpaillaan.
   Jurtta on vielä nuori teltta ja saas nähdä missä ollaan vuoden päästä :D

   Poista
  2. Jäi sanomatta että se sun eilinen koru (http://sennimionelama.blogspot.fi/2014/02/innostustekele-lue-kynsilakkakoru.html) oli heti perkeleen komea!
   Sen kolmiulotteisuuden pystyi näkemään vaikka valittelit ettei kuvaus ollut onnistunut ja kun näytin sitä eukollekin niin se oli samaa mieltä - "helvetin näppärä muija käsistään" - oli tarkalleen ottaen sanamuoto jota rakkaani käytti.

   Poista
  3. *punastuu ihan* Välitä kiitokset hällekin!

   Poista
  4. Juu välitän mutta voi Pohdiskelija minkä teit - tulee ikävä sua! Pakko porata tässä kommalootassa kun en enää päässyt kommentoimaan sun blogiin ja toivon että näkisit tämän sillä sua rakastetaan ja jos joskus ajattelit palata (kenties uuden blogin myötä) niin tiedä että sua odottaa ainakin yksi Paimen ja oot koska tahansa tervetullut tänne jurtalle. Toisaalta mä ymmärrään sua sillä eihän tästä ole pitkää aikaa kun räjäytin sen kivikasan - aika ei vaan enää tuntunut riittävän. Pusuja, kaikkea hyvää niin elämässä kuin niissä asioissa mihin ikinä ryhdytkin ja rakkautta <3
   *Mutisee ikiaikaisia, blogin pitämistä käsitteleviä houkutusloitsuja *

   Poista
 3. Maailmanlopun laskureita (erittäin selkeä sivusto:D):
  http://www.ilmatar.net/~np/misc/maailmanloppu.html

  Juu, ei ihan helpolla usko, että kela on vaihtanut tyyliä... katsellaan ja toivotaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Hesus mitä sivustoja netin syövereissä onkaan! :D
   En tiedä mitä tuleman pitää mutta se Kelan tekstari ja sitä seurannut puhelinkeskustelu oli kyllä sellaista once in the lifetime - luokkaa ettei paremmasta väliä.

   Poista
 4. Onnea vain. Toivottavasti asiat hoituu (sielläkin). Täällä tuntuu tulevan lunta tupaan urakalla.

  Musta kyllä ÄitiMaa olis voinut vähän sheivailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävin lukemassa ja jaksamista rakas Puskis sillä ylimääräisen energian tarpeessa olet kaiken sen myllerryksen keskellä <3

   Äiskä Maa...no, ehkä sitä tosiaan olis voinut hieman siistiä :D

   Poista
 5. Kyllä vain kuulostaa pahaenteiseltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano ja tässähän joutuu vilkuilemaan olkansa taakse koko ajan...

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins