Radio Jurtta proudly presents: Hiljaiset Salit - 2. luku

Hiljaisten Salien saaga jatkuu ja nyt on vuorossa 2. luku – ensimmäinen ja neljäs lukuhan ovat jo ilmestyneet ja ovat kuunneltavissa Radio Jurtan puolella aivan samoin kuin tämäkin. Tarina jatkuu ja mikä onkaan vihreä – kultakantisen kirjan arvoitus? Entäpä sen toisen joka vaikuttaa olevan samanlainen? Mitä tapahtuu Philin ja Johnin löytäessä sisäänpääsyn luostariin ja mikä heitä siellä odottaa? Tästä kaikesta pääset osalliseksi kuuntelemalla Hiljaisten Salien saagaa joista jo jo kolmen ilmestyneen luvun lisäksi on 3. ja 5. luku valmiina odottamassa julkaisuvuoroaan ja kirjailija ahertaa kuudennen luvun parissa joka valmistunee tulevien viikkojen aikana. Muistutan uusia kuuntelijoita siitä, että Hiljaiset Salit ovat kuunneltavissa tekstiin upotetun linkin kautta mutta klikkaamalla oikeanpuoleisen sivupalkin punaista pikku pilveä, Radio Jurtta aukeaa omalle välilehdelleen jolloin yhteys ei katkea vaikka täältä Jurtalta poistuisikin. Sen pidemmittä puheitta esittelen taustana olevat ja http://www.last.fm - sivustolta löytyvät  artistit joista ensimmäisenä Tom Fahy:n '81, sitten Nest:in The Elk King Daughter ja kolmantena Nevermind The Name:n Clouds. Radio Jurtta kiittää em. artisteja joille krediitit kuuluvat ja joiden muuhun tuotantoon kannattaa käydä tutustumassa ko. sivustolla.Näin, tämän julkaisun piti nähdä päivänvalo jo neljä tuntia aiemmin mutta koskapa täällä tundralla asiat menisi miin kuin pitäisi ja niinpä nytkin minusta riipumattomista syistä johtuen esitys siirtyi ilmoitettua myöhemmäksi. Päivän ilonaihe sen sijaan on Jurtan varsin hilpeän ruokakunnan kasvaminen yhdellä jäsenellä ja toivotankin Ninjan mitä lämpimämmin tervetulleeksi porukkaamme. Oi sentään kun mä olen riemua täynnä, olkoonkin että Ninja ammattikunnalleen uskollisena väijyy hieman piilossa (löytyy se sieltä jäsenistöstä) niin mun sieluni soi joka kerta kun tapaan ihmisen joka harrastaa harmaakarvaisia otuksia. Kaukaa viisaana Ninja ei paljastanut koko totuutta (vielä, kyllä Ninjalta kunnon CV vielä irti saadaan) mitä kaikkea harmaakarvaisiin liittyy mutta jo lyhyen tuttavuuden perusteella voin sanoa että perin vallaton yksilö on saapunut valaisemaan tätä ankeaa tundraa!

Hiljaisissa Saleissa esiintyvän lohikäärmeen esikuva Naga


Jätän teidät nyt keskenänne sillä ennen huomista leikkausta mua orjuutetaan koko tämän illan ja nytkin tästä on riennettävä naapuritundralle jeesaamaan yhdessä jutussa mutta kyllä me vielä tapaamme myöhemmin tänä iltana.

Onko kyseessä meidän Ninja? (Jurtan turvakameran kuvaa)

Ps. Oli muuten 40:s postaus!!

32 kommenttia :

 1. Kaiken muun ohittaen,toivon sinulle onnistunutta ja kivutonta leikkausta.
  Uskon että kaikki Jurtan asukkaat ovat kanssani samaa mieltä jos sanon että olemme kaikki mukana leikkauksessa tukemassa sinua ja lääkäreitä.
  Pidän sinua kädestä kun nukut leikkauspöydällä.
  Pusuja ja haleja <3
  Oi voi, jos olisit tuossa huutomatkan päässä,tulisi nyt eräs nainen ovellesi, koputtaisi ja tarjoaisi sinulle kokoskaura pipareita ja kaneliässiä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tuhannesti! <3
  Se vaan noissa alapään silpomisissa on ettei ne nukuta vaan rysäytetään sellainen 5" piikki selkärankaan ja kas, pian ei tunne navasta alaspäin mitään. Vittumaista touhua suoraan sanoen koska sillä kovalla pöydällä puutuu selkä muutenkin ja nyt tässä kunnossa laverilla makaaminen on yhtä helvettiä.

  Sä luit mun ajatukseni sillä olin just aikeissa keittää kahvit ja kirosin kun ei ole mitään makeaa sen kans. Oi miksi mä en asu huutoamtkan päässä susta?! Miksi, oi miksi?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä juuri siksi,kultaseni, että se olisi mahdoton yhtälö......
   Ja vielä käännän veistä haavassa ja kerron että kaivelin kaapista vaniljatäytepullan ja mokkamuffinsin ohjeet. Pitää leipoo huomenna kun tulee OIKEE eläintenostaja perjantaina ja paistaa karjalapiirakat jne.
   Sitä en ymmärrä miksi kaikki ei leivo itse kun pipareidenkin tekemiseen ei mene aikaa kuin yksi "kullin luikaus" Sori :D

   Poista
  2. Höh, vaniljatatinapullaa ja karjalanpiirakoita..mä en ala..

   Poista
 3. Mä ajattelen sua huomenna ja olen hengessä mukana.

  Toivottavasti ne leikkaa oikeesta kohtaa alapäätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja sitä minäkin toivon! :D

   Poista
 4. Minulla on juuri paistettu juustotorttu otettuna uunista, lähden tulemaan sen kanssa, pistähän kahvit tulelle Jurtassa!
  Tsemppiä huomiseen leikkaukseen! Kyllä ne ammattilaiset osaa asiansa. Pyydä ihmeessä kipulääkettä jos on vaikea olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos (jaa että sitä tullaan nyt oikein jurtalle asti härnäämään ... :D ) ja laitankin kahveet heti tulemaan.

   Mulla oli viimeksikin kanyyli josta sain lidocaiiinia (pilvee, pilvee pilvee..) kun nuo leikkauksethan tehdään epiduraalipuudutuksella niin siinä alkaa tuo selkä vittuilemaan ( on meinaten kova lavitsa).

   Poista
 5. Pyydä että laittavat sen piikin niskaan, niin puutuu koko selkä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta tuohan on hyvä idea! :D

   Poista
 6. Hyvää leikkuutuvan reissua. Ole kiltisti. :-)
  Ja tule pian takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kotiin tulo voi mennä perjantaille kun olikin tuo torstain aika noin myöhälle. Ainoa riita (mikä siellä tulee varmasti) saadaan aikaiseksi mun nortin vetämisestä koska minä en aio kitua pitkiä aikoja ilman norttia :P

   Poista
  2. Älä ainakaan huomenna ennen leikkausta sauhuttele. Saattavat perua sen, vaikka onkin puudutus. Sen jälkeen on sitten eri asia.

   Poista
  3. No hittolainen! Enpäs tuota tiennytkään joten kiitos varoituksesta <3

   Poista
  4. Joo, sen suhteen ollaan yleensä tosi tiukkoja, kuten syömisten ja juomisten kanssa. Täällä saa hiilihapotonta vettä juoda pari tuntia ennen leikkausta, mutta mitään muuta ei.

   Syy on se, että sauhuttelun takia mahassa erittyy mahahappoa, joka on tosi hapanta. Jos sitten joudutaankin jostain syystä nukuttamaan (puudutus ei onnistu, leikkaus pitkittyy ja puudutus ei enää riitä, tulee joku muu komplikaatio tms.) ja nukutuksen yhteydessä intuboimaan (laittamaan nielutuubi) on iso riski, että sitä hapanta mahanestettä pääsee keuhkoihin. Sen jälkeen onkin sitten keuhkokuume ja päivät joskus jopa viikot hengityskonepotilaana teholla ohjelmassa. Se tosiaan kannattaa ottaa tosissaan.

   Leikkauksen jälkeen on enää kyse siitä, kuinka äkkiä jalat pelittävät. Sitten ei ole enää mitään vaaraa. Nykyään nuo puudutusaineetkin on jo sen verran kehittyneitä, ettei enää tartte olla puolta päivää puuduksissa.

   Poista
  5. Tämä on yksi niistä monista syistä miksi olen kiitollinen teille kaikille jurtan asukkaille jotka edustatte varsin monipuolista otantaa työelämästä!
   Olipas meinaten tämäkin sellainen asia mitä ei kukaan lääkäri ole meikäläiselle selittänyt ja minäkin olen sentään ollut neljässä..korjaan viidessä leikkauksessa elämäni aikana. Kiitos <3

   Poista
 7. Mä pyydän, et enkelit suojelee sua siellä veitsen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3
   (piti laittaa ensin että "Oi kiitos rouva King" mutten sit viittinyt :P )

   Poista
  2. Hyvä niin :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! (jaaha...näyttää Maelka olevan kieli-ihmisiä...hmm...mitähän muita salaisuuksia sillä on...? ;D )

   Poista
 9. Mun salaisuus on ilmainensanakirja.fi. Ikävä pudottaa toi salaisuuksien verho näin julmasti alas :)). Mutta piti vielä sanoman, että ny kuuluu hyvin toi Hurttaradio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, sinä käytät kans sanakirjaa niin kuin minäkin eli onkos tämä sun sama kuin Sanakirja.org:in ?

   Laitoin äänitystasoja hieman ylemmäksi ja hyvä jos se on auttanut kun tykkään että se kuuluis kaikille.

   Poista
 10. Onnea leikkaukseen täältäkin!

  Mulla on vielä muistissa isäukon vastaava leikkaus, kun piti se hakea sairaalasta sen jälkeen ja homma venyi, kun ei sieltä saanut lähteä, ennen kuin oli todistettavasti onnistunut pissaamaan. No, kyllä se saman päivän aikana onnistui, mutta meni siihen varmaan pari kolme ylimääräistä tuntia alkuperäiseen aikatauluun verraten.

  Huomasitkos muuten, että laitoin blogiini kuvan poninhännästä? ;DDD siis ihan aidosta poninhännästä :D Toiveesi siis täyttyi nopeammin kuin uskoitkaan, kjäh kjäh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma tuollakin minne menen eli kunhan Manneken Piss on ok, niin sit pääsee himaan.

   Mitä!! Ponnarikuva!!
   Miten jumaliste sun postaus on päässyt ohitse ja tosi iso kiitokset ilmoituksesta sekä tietysti siitä ponnarikuvasta!

   *kerää hysteerisenä väriliitunsa,monistuskoneensa sekä huomattavan joukon digitaalisia tallentimia suureen säkkiin ja lähtee ratsastamaan kohti WordPressin lakeuksia*

   Poista
  2. Muistin yhtäkkiä, että kyllähän mulla on ollut semmosen palmikoidunkin ponnarin kuva blogissani... Joten siinä sulle ponnari:

   http://marrasthetics.wordpress.com/2013/12/01/joulu-saa-odottaa/

   Poista
  3. Voi kiitos! <3
   Lueskelen tässä noita blogeja ja tulin käymään jurtalla niin näin tämän. Siispä hyppäänkin nyt teikäläisen tykö :D

   Poista
  4. Kävin katsomassa ja pidin näkemästäni hyvin, hyvin paljon <3
   Jotain kommentin tynkääkin tuli jätettyä..

   Poista
 11. Kaikki menee hyvin, lekuri on helläkätinen ja osaa just oikean paikan puukottaa. Enkelit on mukanasi, uso pois!

  VastaaPoista
 12. Joo, toi on tuttua kauraa kun oikealta puolelta on jo kerran poistettu (leikkaus jonka ryssivät) ja kerran korjattu (toisessa sairaalassa homma sitten tehtiin niin kuin pitää) ;D
  Nyt menen kuitenkin tähän viimeksi mainittuun sairaalaan suoraan joten toiveita on että kaikki menee laakista oikein *hakkaa aivan hillittömästi puuta* :P

  VastaaPoista
 13. Puskissalle kiitokset siitä, että halusit jakaa tämän saagan myös meille. Fantasiakirjallisuuden ystävänä jään mielenkiinnolla odottamaan saagan kolmatta osaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Ninja. Yritän kirjoitella kaiken muun toiminna ohessa, toivon saavani kuudenne luvun valmiiksi suht piakkoin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins