Naaraat 40+ FB Njet! Tundra Survival? Daa...

Herätkää te 40+ naaraat jotka riehutte Facebookissa! Aikanne on koittanut ja kansa nousee kapinaan, vauvakuvanne poltetaan ja kerettiläiset repivät teidän pumpulikansalta oppimanne ihguilut tuhannen pimpaimen päreiksi! Uusi aikakausi alkaa tuossa....no, miten sen nyt sanoisi....tökkimiseen ja tykkäämiseen perustuvassa ja niin perin sinivalkoisessa somessa eikä se enää salli kakaroiden todistuksilla leuhkimista eikä netistä kopsattujen, kissanpennun kuvaan liittettyjen ja aivan helvetin kanelintuoksuisten ”Elämä on ihanaa” - paskapäivitysten levittämistä!
Niin jotta repikää siitä eli tämä uutinen joka nyt ei ollut ihan noin tuomitseva, sattui silmiini kun kiertelin lukemassa digimaailman uutisia ja sen voitte itse käydä katsastamassa täällä http://www.iltasanomat.fi/perhe/art-1422363304103.html?pos=ok-nln. Tiedän, linkki ei toimi koska se ei ole linkki vaan osoite sillä Netin Suurien Syövereiden Oraakkelit valistivat minua ja kertoivat että ulkopuolisiin tahoihin/osoitteisiin johtavat linkit ovat itsestään saatanasta ja siksipä niitä ei täällä näy muuta kuin vain harvoissa ja tarkkaan valituissa tilanteissa. Osoitteita sen sijaan näkyy tulevaisuudessa entistäkin enemmän.

Toinen mainitsemisen arvoinen juttu kertoi pienestä lumisateesta jota odoteltiin Yhdysvaltain itärannikolle mikä tietysti aiheutti sen että koko itärannikko suljettiin ja ihmisten käskettiin kerätä autonsa pois kaduilta ettei niistä tarvitse pyyhkiä lumesta sitten kun taas tarvitsee lähteä töihin. Sympatiat amerikkalaisille jotka tosin olivat (kuuleman mukaan) säästyneet pahimmalta, olkoonkin että jonniin verran lunta näytti tulevan tässä Global Newsin sivustolla olevan videon mukaan (http://globalnews.ca/news/1794793/blizzard-of-2015-images-of-historic-storm-bearing-down-on-u-s-northeast/ ). Saman verran mitä näillä selkosilla yleensä pyryttää tuossa kesä – heinäkuun vaihteessa jolloin meillä tundralla vietetään keskikesän juhlaa kolmiviikkoisten grillausjuhlien ja uintikilpailujen merkeissä. Jutun tekee mielenkiintoiseksi se että erään twiittauksen ansiosta Suomi – tämä pilipalipoliitikoiden johtama maa – nousi jälleen maailmankartalle ihan siitä syystä että me olemme kansana kaikista sitkein ja vittumaisin porukka mitä maa päällään kantaa. Siitä ovat pitäneet huolen sekä läntiset että itäiset valloittajat joita on sitten pitänyt hätistellä omalle tontilleen eikä pidä unohtaa viimeisten vuosikymmenten kusipäisiä poliitikkoja jotka koittavat taapertaa isossa maailmassa isompiensa perässä vaikka eivät osaa edes kieliä, matematiikasta puhumattakaan. Nimittäin, Helsingin sanomien uutisoinnissa on esitetty tämä kuuluisa twiittaus joka sisältää tai parermminkin perustuu täällä blogissakin pariin otteeseen nähtyyn meemiin mikä taasen todistaa sen että suomalaiset ovat sitkeätä kansaa. Siis tuo meemi itse. http://outopaimen.blogspot.fi/2014/12/kolmen-sisaren-koalitio.html (< - tämä taasen on linkki koska sisäiset linkit ovat hyvästä)

Tämä Helsingin Sanomien juttu (http://nyt.fi/a1305921745974?ref=tf_iHSisboksi300-artikkeli&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=articlepage&jako=9a0538d0f811f1f36be33fa75363dc35 ) pitää myös sisällään linkin josta pääsee katselemaan laajaa Suomi – meemien sarjaa ja kuten sanottua, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa joten sanonpahan vaan kaikille ulkomaisille lukijoilleni ja erityisesti lasten vanhemmille, että jos haluatte lapsestanne kunnon Spartalaisen ettekä mitään helvetin piipertäjää ja itkupilliä, niin lähettäkää jälkikasvunne jo hyvissä ajoin Suomeen. Paras tapa on se että vuokraatte yksityiskoneen koska nykyisellään suomen ilmatilassa saa lennellä kuka tahansa ja pudotatte lapsenne (luonnollisesti laskuvarjolla varustettuna) keskelle erämaata ilman rahaa, kännykkää, luottokorttia tahi muuta eloonjäämistä helpottavaa asiaa. Ainoa hyväksyttävä varuste vaatteiden lisäksi on puukko jonka terän tulisi olla yli kolme tuumaa jo pelkästään sen takia että on hyvinkin suuri mahdollisuus että rakas lapsenne eksyy raviradallle ja silloin tuo puukkon on todella tarpeellinen. En käy tässä selostamaan että miksi, kuulukoon sekin osana selvitytymiskamppailua ja niin hei, ehdoton edellytys on ettei jälkikasvunne saa ruveta kerjäläiseksi koska niitä on täällä suomessa jo sen verran paljon että kaupunkien puhtaanapitoyksiköt joutuvat joka aamu siivoamaan kadut lehtipuhallinta käyttäen. Pelkin käsivoimin ei ehdi ja se kertoo jo jotain tästä alati kasvavasta ja käsi ojossa seisovasta orkesterista. Toisin sanoen lapsenne survival – ohjelmaan sisältyy työpakko jota suomesta kyllä löytyy jos ei ole ronkeli eikä kuulu Kermaperseiden Klaaniin mitä taasen en teistä ulkomaalaisista usko. Ihan sen takia että te olette käyneet elämännen aikana muuallakin kuin autotallissa, toisin kuin suurin osa maamme kitisevistä ja taukoamatta narisevista alkuasukkaista.

Hyvä hyvä. Nyt ei muuta kuin jokainen Lontoossa, Pietarissa, Tokiossa, Prahassa tahi New Yorkissa asuva ja kurittoman kakaran omistava pariskunta ottaa ja pakkaa sen lapsensa koneeseen ja tiputtaa tänne suomeen niin saatte kelpo kansalaisen sitten kun hän löytää tiensä lukuisten koettelmusten ja perkeleen monien, ankeiden työpaikkojen kautta takaisin sivistyneeseen maailmaan ja sitä kautta kotimaahan. Kiitollisuuden osoitukset eli heti helvetin isot rahalahjoitukset tästä loistavasta ideasta voi lähettää suoraan tänne tundralle missä tämä hikinen telttani koittaa taistella ankaria tuulia ja +2 asteen kelejä vastaan.

Kaunis, punahiuksinen tyttö
Ja ettei totuus unohtuisi.....

Tässä tälle aamulle ja kaikille oikein hyvää keskiviikkoa – muistakaa olla ihmisiksi

Ps. Oli muuten 360. postaus!

Pss. Suuri kiitos Ison Veden takana asustavalle Amerikan mantereen väelle sillä te teitte eilen eräänlaisen ennätyksen josta minä olen very, very happy.

30 kommenttia :

 1. Utelias11.09

  Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi. Miksi linkit ulkopuolelle ovat pahasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle!
   Ulkoiset linkit ovat hakukoneiden tai paremminkin näiden SEO - optimointisivustojen pannassa kaiketi siksi että useimmiten linkit johtavat jollekin kaupalliselle tai epämääräiselle sivustolle josta saattaa tarttua mukaan kaikenlaisia ei toivottuja juttuja kuten viruksia, haittaohjelmia yms. ja tästä syystä lkinkittelyä ei katsota hyvällä vaikka se tapahtuisi vilpittömin aikein ja "puhtain linkein".

   Olen testannut tämän oman blogini noin 30:llä eri optimointisivustolla ja jokainen niistä on herjannut ulkoisia linkkejä kun taas omalle sivustolle osoittavat linkit ovat hyvästä ja osin myös sisäiset linkit vaikka ne ovat "teennäisiä" mutta osoittavat yhtä kaikki omaan blogiin/sivustoon.

   Käytännön tasolla ja normaalin bloggaamisen kannalta tällä ei ole mitään merkitystä mutta tosiasia kuitenkin on se että mitä useampi linkki osoittaa sinun blogiisi/sivustoosi , sen paremmin se sijoittuu hakutuloksissa ja tällä tapaa näillä linkeillä on varsin suuri merkitys.
   Joku minua viisaampi (ja se ei paljon vaadi) osaisi selittää tämän asian paremmin mutta tässä tämä asia on yksinkertaistettuna.

   Poista
  2. Utelias22.22

   Kiitos vastauksestasi. Ymmärsin.

   Poista
 2. Hienoa olla Suomalainen,hip hei hurraa.
  Kun on sisu ja sukset niin pääsee minne vain.

  Hyvää keskiviikko päivää ja muista olla ihmisiksi ♥

  ps. Naamakirja on ja pysyy selkäni takana. Mitä se kellekään kuuluu miten mulla menee.
  Peili makuuhuoneen katossa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan suomalaisuudessa omat hyvät puolensa, sitä ei käy kieltäminen ja vielä kun saataisiin nuo poliittiset päättäjät sekä muutaman valtiojohtoisen firman henkilökunta niin elämä täällä olisi paljon leppoisampaa.

   Poista
 3. Olen Sanna, 46 wee enkä ole facebookissa. Vielä. Mutta kuulostaa se meininki olevan ihan samanlaista kuin blogistaniassa; aina löytyy tyyppejä, joiden kirjoittelu ei miellytä, ja kuitenkin niitä täytyy aina lukea ja niiden kavereina olla. Ja sitten valittaa omassa blogissaan (tai tämmösissä kommenttilootissa) siitä kun joku toinen aina valittaa.

  Elämä on. Varsinkin, kun siinä elää muitakin ihmisiä kuin itse.

  Toinen, mikä mulle tuli näin ulkopuolisena siitä mieleen - facesta meinaan - että eikö se juuri ole kehitetty tuollaista joutavaa lääryämistä varten? Jos ei, niin miksi sitten? Mitä siellä pitäs päivitellä ja touhuta, vai eikö mitään, jos ei oo mitään "oikeaa" sanottavaa? Melko hiljaista olis toiminta eräillä siinä tapauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteessa FB ja Blogsphere ovat täysin identtisiä joskin minusta tuntuu että ikäjakauma on sellainen että Blogspheressä rellestää vanhempi väki ja FB:ia pitää hallussaan nuoremmat tyypit. Samanlaista touhua ja päivityksiä kommentoidaan ja onpa aika monessa sivustossa/postauksessa "Do you like this article?" - härpäke tai vastaava joten eipä näillä loppupeleissä ole paljon eroa. No ehkä hieman vähemmän mainoksia mutta toisaalta löytyy blogeja joissa ei muuta sisältöä - jos näin voidaan sanoa sitten olekaan.

   Summa summarum: Sama juttu mutta eri paketissa.

   Poista
 4. Anonyymi12.30

  Kantaa kahisevaa hikiseen telttaan (!!!!!!!). Palaa Spartalainen haarniska rämisten helvetin lieskoihin. Repii sarkasmia pitkin hampain. Laittaa ”Elämä on ihanaa” - paskapäivityksen leviämään. Miettii mitä se elämä on Spartalaisilla.

  Helootti hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sinä olet oikealla asialla kun kannat settua teltalle!
   Mitä taasen Spartalaisuuteen tulee, niin ankara ja kurinalainen elämä yhdistettynä ankeisiin olosuhteisiin on parasta mitä tiedän ja ainoa syy miksi siitä alvariinsa valitan, on turhamaisuuteni ja halu elää vieläkin laiskempaa elämää. Noin niinkus rehellisesti sanottuna.

   Poista
  2. Anonyymi17.50

   Spartalaisuus pääomautopian kera siis, eliitin taiteellinen Siperia. Anteeksi kerettiläisyyteni.
   Käärii leipää sanomalehteen kynttilän valossa Dostojevski kainalossa.

   hernenenässä

   Poista
  3. Pääomautopia ja taiteellinen Siperia :D
   Sinulla nuo kuvaukset on hallussa mutta älä kääri leipää aviisiin koska siitä jää mustetta ja sirvakka maistuu sen jälkeen omituiselta. Mulla on kokemusta tästä asiasta.

   Poista
  4. Anonyymi20.28

   Nyt kiinnostuin - kokemuksestasi musteesta ja sirvakasta. Kenties siitä meille innokkaille kirjaihmisille kirjoittaisit. Ihan lukukokemuksen vuoksi. Nyt on taas jännät paikat täällä hienostomestassa. On menossa "syvänetelän vesurimies Hohtoilee rapussa sekopäisesti huutaen" esitys. On se hienoa, että nämä revitäännihilistipissipäinäjättisuuretvuokrahat järjestää tällaista estetiikkaa. Työpäivänjälkeen on kertakaikkisen riemullista leikkiä rappusissa piiloleikkiä. Leikissä jahtaajalahtaaja huutaa "saatan.....huor...." ja sinä juoksea kipität mahdollisimman vikkelästi kotiisi. Näin meillä täällä aidossa Dostojevskiläisessä todellisuudessa.

   hernenenässä

   Poista
  5. Se jää nähtäväksi mutta saattaapa olla että jonain päivänä teen sen.
   Teillä on siellä sitten menossa normaalia suomalaista lähiökulttuuria parhaimmillaan! Loppukohtaus huipentuu virkavallan ja ambulanssin saapumiseen joista jälkimmäisen saapuminen tietää yleensä perin surullista uutisointia seuraavan päivän lehdissä.

   Poista
  6. Anonyymi4.04

   Ei ole ei - lähiökulttuuria. Ja rumasti minä tuossa pääomasta kirjoitin, koska pääoma on sydän sekä viisaus. Kunhan kokeilin sinun refleksejä. Ehkäpä Tsehovia. Kurkkii varpaillaan seisten pusikossa.

   hernenenässä

   Poista
  7. Suonet anteeksi - mä ymmärsin väärin. Totta on myös se että sydän ja viisaus ovat maallista mammonaa suurempi (ja ainoa oikea) pääoma.

   Poista
 5. Naamakirja on sellaista virtuaalielämää, jossa kaikki on hyvin ja hienosti. Olen vain työni takia sinne joutunut jonkun profiilin väsäämään ja samalla katselut mitä hölmöä siellä on. Tuntuu niiin turhalta. Nimelläni en voisi kuvitella sinne meneväni.

  Samaa pashaa löytyy joistain blogeista: kakaroiden todistuksilla rehentelyä, lasten erinomaisuuksilla leuhkimista ja jotkut tosiaan laittavat niitä salikuvia ja trrenituloksiakin. Mutta kukin tyylillään, eihän niitä ole pakko lukea.

  Valitsen hyvin tarkkaan mitä viitsin lukea, ja mikä on "epäkiinnostavaa". Hah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, tiesin että sulla on tarpeeksi objektiivinen suhtautuminen näihin kahteen median eri ilmentymään koska sanoin just Sannalle että perusperiaatteiltaan nämä ovat ihan samanlaisia koska jos mentäisiin puhtaasti päiväkirjaperiaatteella, ei tarvittaisi kommalootia, ei lukijat -widgettejä, ei G+ - näppäimiä eikä mitään muutakaan. Olisi vain simppeli teksti jonka jokainen halukas voisi käydä lukemassa ja that's it.

   Poista
 6. Anonyymi13.24

  Lukee Apollonin FB-päivityksiä nimimerkillä ”Gnōthi seauton” teen lomassa (niissä ei ole mitään liikaa :D)
  "vaatimattomuus ja nöyryys ovat viisauden perusta", "hallitse vihasi", "suuntaa katseesi elämän loppupuolelle" "suurin osa ihmisistä on pahoja".

  kolmijalka (tripodin) hernenenässä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunne itsesi!
   Haa, paljastuit juuri muinaiskreikan tuntijaksi tai mistä minä tiedän vaikka olisit kreikkalainen kaukana kotoa mutta rakastuin tuohon "suuntaa katseesi elämän loppupuolelle" - sanontaan koska sitä minä teen joka helvetin päivä; veistelen jumalatonta seitakiveä jolla voin suorittaa uhrimenoja jotta saisin lepyteltyä sekä Bloggerin että muut Korkeimmat Voimat kuten Karman, Iäisyyden jne.

   Poista
  2. Anonyymi17.30

   Sun seitakivi ja uhrimenot - knoppivivaldilecteri (ote novellista tukkimiehen morsian). Lueskelemalla kirjoja olen löytänyt muinaiskreikkalaisuuden ynm. Minä hengitän kirjallisuutta (heheheh) kuulee sivujen rapinaa hengittäessään. Hyvä kun lepyttelet Aisopokseni :)

   hernenenässä

   Poista
  3. Kova lukemaan vai? Siiten sä olet tullut oikeaan paikkaan koska Jurtan väkeen kuuluu kirjojen suurkuluttajia ja jos tässä jotain listaisi (saan kumminkin huutia kun en muista kaikkia) niin Polga, Marjaana, Rantis, Puskis, Sanna, Birgitta, Mrs B lukevat aika helvetisti.

   Poista
 7. Kyllä kaikkiin noihin fb-päivityksiin olen törmännyt ja törmään jatkossakin. Pahimmat kissankuvien jakelijat ja aamuhalien antajat olen sievästi vain poistanut uutisvirrasta. Ärsyttävimpiä ovat minusta ne huomionhakijat jotka laittavat mysteeripäivityksiä 'voi huoh, elämä antaa avokämmentä', 'olen niin surullinen ', ' nyt jänskättää...' jnejne.

  Jokainen tyylillään, eihän siinä mitää. Fb on viihdettä ja sillä siisti.

  Eläpäs unohda Islantia, tuota tulen ja jään maata jossa on nyt sekä hullunhirveät myterit ynnä pari aktiivista laavaasyöksevää tulivuorta. Siellä tosin mennään paniikin sijasta baariin jos lumimyrsky iskee, hoituvat ne hommat huomennakin ja paremmalla kelillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta unohdin omassa kommentissani mainita, kun vertasin bloggaamista ja vasepookia; ei vois vähempää kiinnostaa jonkun ihmisen pähkäilyt ja pitkät kirjoitukset jonkin asian ympärillä, jota ne ei sitten kuitenkaan voi lukijoille kertoa. Toki se helpottaa itseä, ja on ihan paikallaan noin niinkuin päiväkirjanomaisena merkintänä itselle, mutta mie ainakin jätän väliin. Miksi kirjoittaa julkisesti, jos asiaa ei voi julkisesti kertoa?

   Poista
  2. Niin, en tiedä onko Aamuhalien Klaanilaisilla pakottava tarve valehdella ja todistella sitä että siinä omassa pikku valtakunnassa on kaikki hyvin vaikka päivitystä tehdessä ukko vetelee turpaan niin että tukka tutisee. Toisaalta mä koitan ymmärtää niitä ihmisiä jotka eivät pysty luomaan ihmissuhteita esim. Antropofobian tai jostain muusta samankaltaisesta syystä sillä FB/bloggaamien ovat heidän ainoa keino purkaa tuntojaan ja saada palautetta koska kummassakin mediassa näitä yksilöitä löytyy.

   Tietysti suurin vastuu jää lukijalle itselleen ja siksipä mä en ymmärrä ihmisiä joiden on pakko lukea teksti/päivitys ja sitten kommentoida sitä hyvin negatiivisin sanankääntein pelkästään sen takia että kyseinen teksti/päivitys on ärsyttänyt tai nostattanut vihan tunteita. Tälläinen toiminta osoittaa suoranaista tyhmyyttä joka myös vähäisenä älykkyysosamääränä tunnetaan sillä jos ei osaa filtteröidä näkemäänsä ja toimia sen mukaan (= esimerkin mukaisesti olla lukematta), ei pidä edes avata selainta.

   Poista
 8. Eilen juuri naureskelimme ystävieni kanssa tuota FB-juttua. Ensinnäkin toimittajalla on ihan helkkarin hieno lähde :D ja toisekseen sen feissarin saa kiinni pienestä punaisesta ruksista selaimen oikeassa ylänurkassa, jos niin kovasti nyppii :D

  Ettää joo.. Ja se meemi on pari vuotta vanha. Ihan hauskahan se on mutta. Hesarikaan ei nykyään petä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En malttanut olla mainitsematta asiasta koska aika selkeästi tuli esiin mitä mieltä näistä "pikku päivityksistä" ollaan mieltä :D

   Meemi on vanha mutta mä tunnen joka kerta suurta riemua kun tämä meidän kylmä kolkka huomioidaan tällä ne ei pienistä valita - tavalla koska se osoittaa sitä että vaikka tässä on löystytty entisaikojen sitkeydestä niin jotain on vielä jäljellä.

   Ps. Taas on sellaiset päänsäryt ettei pysty muuta kuin makamaan ja toivomaan että särky loppuis. Tulin poikkeamaan blogin puolella kun oli pakko käydä Netin Syövereissä hoitamassa virallisia asioita.

   Poista
 9. Hehheh.. Minä olen lukenut tuon av-palstan keskustelua jonkin aikaa sitten mistä Iltasanomien uutinen kumpuaa (älä vain kysy mitä helvettiä olen siellä tehnyt). Meinasinkin että kirjoitan blogiin jonkun aiheen naamakirjasta koska minua todella ärsyttää mitä jotkut ihmiset sinne tunkevat. Tai oikeastaan säälittää millaisen kuvan he itsestään siellä antavat kaikilla julkaisuillaan. Poistelen kylläkin aika rankalla kädellä niitä kavereita sieltä jos alkaa nyppimään heidän juttunsa, joidenkin kohdalla on tosin loukkaavaa toimia näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Vaikka Blogspheressäkin saa joskus lukea melko huikeita postauksia joko pumpulikansan elämästä missä kaikki on niin ihanaa tai sitten näitä inhorealistisia kuvauksia elämäänsä kyllästyneiden leiristä, niin jotenkin tuntuu että FB vie voiton. Tosin en nykytilannetta tiedä koska en ole siellä lähes vuoteen käynyt.

   Poista
 10. Kyllä se fasebuukki vielä menee kun siellä on se peli minkä nimeä en uskalla täällä sun puolella ääneen sanoa, se missä on niitä vihanneksia ja eläimiä :D Mutta se kuvapalvelu missä on niitä hässitäkkejä taitaa olla vihtahousun tekosia. Sitä kun vähän aikaa seuraa niin iskee outo masennus ja kun sitä alakuloaan sitten pohtii niin tajuaa ongelman; "kaikilla muilla" on postikulujen kanssa melkein 70 euron tuoksukynttilä. Jos meillä olisi sellainen niin perustaisin sille oman blogin ja fasebuukkisivut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hittolainen!
   Enpä muistanutkaan että sä olet vaanoutunut virtuaalivihannesten kasvattaja :D
   Mun mielestä oikeastaan kaikki platformit ovat ihan samaa kastia ja helvetin syövereistä koska ne saavat ihmisen perseen juurtumaan sohvaan ja se ei ole hyvä se.
   Tuo sinun alakulos oli jotain sellaista mikä sai vedet silmiin, sellaiset huulet korvissa - tyyliset kyyneleet :D

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins