Kauniit rinnat makaronilaatikolla?

Tämä tulee nyt päivän myöhässä koska en ole ollut koneella sen toissapäiväisen tekstin jälkeen lähinnä siitä syystä ettei mulla ole ollut yksinkertaisesti aikaa. On tapahtunut ja tulee tapahtumaan sen verran paljon ettei tässä oikein tiedä mitä, milloin ja missä mutta ne tehdään mitä ehditään ja mihin rahkeet riittävät. Mitä taasen blogiin tulee, niin päätin jatkaa ainakin toistaiseksi koska on olemassa tiettyjä asioita jotka olen luvannut tehdä ja ne ovat vielä pahasti kesken. Toinen ja yhteiskuntaa ajatellen erittäin tärkeä syy on se ettei teitä voi yksinkertaisesti jättää keskenänne. Tai tietysti voi jos on valmis ottamaan vastuun tapahtumista joihin verrattuna iloinen 60 – luku lihamessuineen ja töpäköine raksuineen muistuttaisi marttakerhon tanhuharjoituksia.

Tämän postauksen kirjoittaminen tuottaa kuitenkin suuria vaikeuksia sen takia että syyllistyn nyt yhteen ärsyttävimmistä perisynneistä eli kerron mutta en kerro kuitenkaan, toisin sanoen suuria asioita on tapahtumassa mutta koska ne eivät ole vielä sataprosenttisen varmoja niin en voi kirjoittaa niistä. Tiedän nimittäin mitä tapahtuu jos ärsyttää Karmaa ja kun muistaa millaiset välit minulla on Karman kanssa, ennenaikaisen informaation seurauksena on se että kaikki systeemit menevät enemmän tai vähemmän reisille ja se on asia jota en todellakaan haluaisi tapahtuvan. Sen verran sanon kuitenkin (ja vaikeimmain kautta kuten aina) että yhden asian yksi vaihtoehto on se että meikäläisestä tulee naapurille yhdelle teistä. No okei, en voi sanoa että naapuri koska en tiedä katuosoitetta mutta sama paikkakunta ja koska meikäläinen on varsin levoton sielu, niin on todennäköistä että tämä eräs teistä saattaa aamukahvia juodessaan havaita epämääräistä aktiviteettia lintulaudallaan. Sellaista missä höyhenet pöllyävät ja perkeleitä satelee mutta sitä ei pidä pelästyä koska se on varsin tavanomainen näky silloin kun lintulaudalle on asetettu hyvää läskiä ja pähkinöitä eivätkä ne vitun tiaiset tajua omaa parastaan. Tahtoo sanoa sitä että meillä tökkii edelleen tuo ravitsemuspuoli josta viimeisin taisto käytiin toissapäivänä teemalla ”Mä en jumalauta ehdi tekemään ruokaa siihen tahtiin mitä sä syöt”.

Asia on kuitenkin hoidossa sillä opiskelen aktiivisesti tätä jumalaista taitoa joka muuten jatkuu taas huomenna jolloin olisi tarkoitus opetella karjalanpiirakoiden ja jonkun marianne – jäädykkeen? hyydykkeen? ihme tatinan joka on vuorokausi pakastimessa jälkiruuan? teko. Oppiminen on hyvä juttu sikäli kun ajattelee mitä tapahtui tässä muutama päivä sitten kun päätin yllättää Valkyrian ja tehdä ihan omin päin makaronilaatikkoa koska tuumasin ettei niin yksinkertaisen ruuan kanssa voi mennä mikään pieleen. Toisin kuitenkin kävi sillä jos joku on altis vaikutteille niin minä ja siksipä päätin lisätä Koskenlaskijaa himppa reilummin kun sitä niin helvetisti mainostetaan. Nokkelana miehenä ja tapojeni orjana tein mössön ensin kulhoon (koska koostumusta on helpompi säätää) mutta pian kävi selväksi että tatinaa on enemmän kuin tarkoitusta varten varatut kaksi vuokaa vetävät joten mun oli ajettava 26 kilometriä per sivu saadakseni systeriltä pari vuokaa lisää. Uunitin (paistoin, onko se oikea termi?) kaikki laatikot ennen koemaistamista ja päälle päin tulos näytti....hieman erilaiselta kuin Valkyrian tekemät mutta en antanut sen häiritä vaan asetin pöydälle neljännen, hyvin pienen vuuan jonka ajattelin syödä ja istuin pöydän ääreen erittäin ylpeänä itsestäni.

Suorakaiteen muotoinen kappale ballistista geeliä
Makaronilaatikko iltavalaistuksessa

Jo ensimmäisen haarukallisen kohdalla ylpeys muuttui hysteeriseksi nyyhkytykseksi koska ne saanut siitä perkeleen laatikosta otetta. Toisin sanoen haarukan reuna painui laatikkoon mutta laatikko meni kasaan samaa tahtia aivan kuin se olisi ollut jotain geeliä eikä näin ollen normaalia leikkautumista tapahtunut lainkaan. Haarukkaa nostettaessa laatikko palautui alkuperäiseen, ryhdikkääseen muotoon ja sen pinta näytti siltä kuin siihen ei olisi koskettukaan. Kokeilin veitsellä ja sama juttu, loota painuu kasaan mutta ei katkea. Tuijotin itkun sumentamin silmin laatikon tekelettä ja kaadoin sen pöydälle jossa se hetken aikaa tytisi ja vapisi kuin paraskin aladobi jolloin tein sen mitä ei koskaan saisi tehdä. Otin laatikon pöydältä, roikotin sitä ilmassa ja tempaisin oikean suoran jolloin laatikko matkasi ilmojen halki olohuoneen puolelle, osui seinää ja putosi lattialle jatkamaan sitä vitun vapinaansa. Tarkistin ohjeen ja tarkistin raaka-aineet jotka olivat vielä esillä jolloin huomasin että raaka-ainevalikoimaani kuului aineksia joita en käy tässä suuren häpeäni takia listaamaan mutta jotka olivat sellaisia ettei niitä todellakaan kuulu käyttää kyseisen ruokalajin valmistuksessa. No eipä mitään, kippasin loputkin laatikot pois vuoistaan ja paketoin ne. Yksi lähti Puolustusvoimille, toinen laatikoista matkasi Poliisin suojavarusteita kehittävään yksikköön ja kolmannen lähetin Suomen Nyrkkeilyliitolle varustettuna saatekirjelmällä ”Oletteko kiinnostunut saatanan kestävistä nyrkkeilysäkeistä”. Nyt on nähkääs käynyt niin että olen luonut uudenlaisen ballistisen geelin joka kestää iskuja, minkä tahansa käsiaseen luodit ja todennäköisesti pienemmät räjähteetkin enkä pitäisi ollenkaan mahdottomana että tulevaisuudessa mun makaronilaatikkoa löytyisi myös auton puskureista tai kenties jopa rintaimplanteista. Se vasta olisikin hienoa! Kuvitelkaa nyt, kadulla kaksi naista kohtaa ja toinen huudahtaa:
- ”Oh dear mutta sun daisarit on todella upeat! Mitä on tapahtunut?”
- ”No, mä sain vihdoinkin säästettyä näihin Paimen – macaroneihin ja se kyllä kannatti. Mun tissit ei koskaan tuntuneet näin oudoilta”.

Myös hän käyttää Paimen - macaroneja ♥


Hyvää sunnuntaita kaikille. Muistakaa olla ihmisiksi ja hei, käykää katsomassa sitä ystäväänne jonka luona teidän on pitänyt käydä jo aikoja sitten. Tiedätte kyllä miksi.

Ps. Oli muuten 380. postaus!

15 kommenttia :

 1. Vähän (tai paljon) lisää kokkikoulua ja hyvin menee! Ei ne suuret tiedemiehetkään ekalla kerralla aina onnistuneet.
  Nuoren ihmisen lähtö mietityttää niin perhanasti. Vielä enemmän kuin "sopivan ikäisen". MUutama kk aikaa mun kolmekymppisen ystäväni lähdöstä, ja edelleen on niin ristiriitaisia tunteita.... Voimaa Rakas Paimen <3
  Osoitehomma kuulostaa hauskalta, teistä kahdestahan tulee oikea PahaPari :-D Ja sielläkin epäilemättä kokkikoulu toimii, jos sikseen tulee...
  Koita jaksa hani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika paljon tai tässä tapauksessa varsinainen virhe syntyi kun kopioin kahta reseptiä ja jollain kohtaa silmät menivät väärän reseptin puolelle (jälkiruoka) jolloin mun lihamakaronilaatikon ohjeeseen ja sitä kautta itse lihamakaronilaatikkoonkin tuli liivatetta aika helvetin paljon plus muutamia muita ainesosia joita en kehtaa tunnustaa mutta kait se siitä kun tarpeeksi monta kertaa yrittää.

   Koitetaan jaksaa eikä tuo muuttohommakaan ole vielä varma enkä tiedä tuleeko siitä edes mitään mutta aika näyttää.

   Poista
 2. Tota noin, ei mulla muuta, mutta vein just pähkinämurskaa lintulaudalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kais täytät tänäänkin? Eilinen meni maailmalla joten en päässyt lukemaan tätä sun hyvää vinkkiä :D

   Poista
  2. Sunnuntaisin on linturavintolassa juuustotorttu-päivä. Klo 13-14.00 tarjoillaan juustotorttua kaikille siivekkäille ja siipeilijöille :D

   Poista
 3. No voi sun ... mä niin toivoin, että olisitte muuttaneet tännepäin. En tosin ole aikoihin esitellyt lintulautaani, mutta eiköhän se aika kilpailukykyinen ole.

  Halit sinne ja toteutukoon kaikki toiveesi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän minä ole sanonut mihin päin me mahdollisesti muutetaan....
   Halit sullekin ja mistä sitä tietää vaikka... ;)

   Poista
 4. Myötätuulta toiveille, joskus niitä onnenmurusia tipahtelee. Ota kaikki mitä annetaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä nyt täytyy tehdä kaikkensa että asiat liikahtaisivat edes joltain osin eri (oikeaan) suuntaan.

   Poista
 5. Kiitos vain nauruista takaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mitään mutta se sun Hesus - vetosi oli sellainen että mä käkätin sille vielä myöhään yölläkin :D
   Kiitos Sanna <3

   Poista
 6. Wau, keksit siis ihan itse silikoneille vaihtoehdon? Mahtavaa! Kohta sulla on plastikkakirurgit jonossa oven takana, et ne saa resehtin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Helmelle tuolla ylempänä selostin että resepti -tai kopiointivirheen takia mun lihamakaronilaatikkoon tuli heti helvetin monta liivatetta ja paria muuta ylimääräistä juttua joten siitä tuli täydellistä geeliä :D

   Poista
  2. Liivatetta? *on ihan hiljaa*

   Poista
  3. No niin kun osa makaronilaatikon reseptistä oli sen jälkiruuan reseptiä. Kopioidessani niitä (ihan perinteisesti kynä ja paperi - menetelmällä) molemmat originaalit olivat rinnakkain ja välillä mun silmäni olivat sitten katselleet milooin makaronilaatikon respaa, milloin erään jälkiruuan respaa. Tosin olisi tuo pitänyt tajuta muutenkin.

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins