Mikä naistyyppi oli ensin?

Hyvää iltaa niin tutuille kuin tuntemattomillekin!
Hesus sentään mutta aika on mennyt todella huimaa vauhtia koska nyt ollaan jo lokakuun puolenvälin paremmalla puolella eli juuri siinä ajankohdassa jolloin joulufanaatikot ryhtyvät kaivelemaan joulukoristeita ja niitä bloody pipperinpaistopeltejään. Toisaalta, mikä minä olen tuomitsemaan ja kyllähän joulu on oikeastaan mukavaa aikaa koska joulua edeltävät päivät kuluvat yksittäispakattujen rusinoiden valmistuksessa (vakuumikone laulaa, believe me!) ja maapähkinöitä kuoriessa. Katsokaas kun minä en voi syödä maapähkinöitä kuorineen sillä minulla on nutkelia mikä taasem tarkoittaa sitä että jos satun syömään pähkinän kuorineen, niin perse laulaa seuraavat kolme viikkoa sellaisella frekvenssillä ettei mitään rajaa. Nutkelia on harvinainen sairaus eikä sillä ole mitään tekemistä pähkinäallergian kanssa, vaan nutkelia on laktoosi-intoleranssin, fiffanin pähkinöiden ja hulluuden (nut) muodostama kombinaatio jota tavataan noin 0,00008%:lla koko maailman väestöstä.

Hulluudesta päästään kätevästi nykyiseen terveydentilaani jossa ei muutosta. Muutama viikko sitten oli isompi palaveri sairaalan puolella jossa todettiin ettei heillä ole enää mitään annettavaa ja niinpä sain kenkää, tosin ensi vuoden loppuun asti ulottuvan B – lausunnon ja parin muun propuskan kera. En jaksa selittää koko tapausta sillä se oli…..miten sen nyt sanoisi…lähinnä sellainen tilaisuus johon meikäläisen ei olisi tarvinnut osallistua ollenkaan koska paikalla olevat ihmiset (7 + pikakirjoittaja) tekivät päätökset puolestani. Myös lääkitys lopetettiin, minulla meni viimeisinä aikoina oksikodonia nimeltä Targiniq 10/5 (kymppi lääkettä, 5mg naloksonia joka ehkäisee ummetusta) joka ei sinällään toiminut selkäkipuihin lainkaan mutta helpotti päänsärkyä noin neljäksi tunniksi ja tästä syystä aion taistella sen takaisin, asiasta on jo keskusteltu omalääkärin kanssa ja suattaapi olla että respaa pukkaa. Sairaalan lekurin mielestä kyseessä oli huume jota ei pitäisi ihmisille antaa ja vieläpä ”hevosen annos” mutta lekuri olikin nuor nainen, just erikoistumassa joten hänelläoli sen mukaiset mielipiteet. Norspanin, jota meikäläiseen on aikoinaan testattu, hän olisi ollut valmis nostamaan tappiin asti ja kun erehdyin viittaamaan osin samankaltaisiin vaikutusmekanismeihin, niin hääp lämpeni sen verran paljon jotta minunkin oli pakko avata paidankaulusta ja pitipä pipokin riisua kun huoneen lämpötila nousi useita asteita mutta se siitä ja sen kestävyydestä.

Iloisena asiana mainittakoon kaksi juttua joista ensimmäisenä burn out joka iski 27.09 iltana jolloin pyramidilla saatiin ilmastointi kuntoon. Heinäkuun alusta alkanut rypistys kulminoitui tuohon päivään, seuraavana päivänä näet tulivat lattiamiehet ja ja kaikki pintatyöt oli saatava valmiiksi tuohon päivään mennessä ja tuo ajanjakso jonka aikana mm. laihduin 11 kg oli sen verran liikaa että kroppa päätti tehdä stopin. Tosin mistään totaalisesta romahduksesta ei ole kyse sillä olin poissa pyramidilta vain 28. ja 29. päivän mutta kun kuluneen viikon torstain ja perjantain orjailin kuumeessa, niin päätin nyt viikonloppuna (jonka vietin käytännöllisesti katsoen sohvalla) että teen tästä lähtien vain ja ainoastaan normipäivää. Mikään ei tunnu kiinnostavan eikä mikään mitä teen, tuota minkäänlaisia hyviä fiiliksiä joten olen joutunut pakottamaan itseni tekemään vaadittavat kotihommelit ja muut elämiseen liittyvät asiat. Tästä ”pakottamisesta” on kuitenkin hyviä seurauksia sillä olen vihdosta viimein hommannut älypuhelimen (Samsung Xcover X3), huonekaluja, uuden mikron, neljä uutta valaisinta, petivaatteita, jokusen taulun sekä muuta sisutukseen liittyviä juttuja. Mikron uusin sen takia että vanha jonka ostin eroa seuranneessa rytäkässä, oli sellainen muutaman kymmenen euron vehje joka muuten toimi hyvin mutta asetettu aika pysyi joten mikron vierellä joutui päivystämään ja sehän ei käy laatuun. Jos joku tarvitsee kaksi kertaa testattua mikroa (hermo ei kestänyt enempää) jossa edellämainittu vika, niin sen saa ilmaiseksi koska muuten se on ihan hyvä mikro. Kohta vaihtuu kahvinkeitin vaikka nykyisessä ei ole valittamista mutta MoccaMaster on MoccaMaster ja sillä hyvä.

Niin ja nyt mä olen löytänyt itselleni hyvän ompelijan! Tämä tapaus sattui kun menin ostamaan eräästä kankaita ja ompelustarvikkeita myyvästä liikkeestä vetoketjua yhteen huppariin ja satuin kysäisemään että tietääkö liikettä pitävä naisihminen ketään hyvää ompelijaa ja hääp sanoi että juu, kyllä hän tietää ja nyt on sitten huppari korjattavana. Tämä liikettä pitävä nainen ompelee itsekin ja tilasin eilen häneltä kahdet verhot, olkkarin ikkunaan ja parvekkeen oveen ja jahka hän saa ne tehtyä, niin sitten on vuorossa keittiön ja makkarin verhot. Kyllä mulla joka ikkunassa verhot on mutta esim. olkkarin verhot ovat yläpäästään taitettu noin viisitoista senttiä koska mä en osaa ommella elikkäs lyhentää niitä joten voitte kuvitella että siinä on nipsut kovilla sillä verhot ovat hieman vahvempaa kangasta koska vanhana kerrostaloasujana en hyväksy ikkunoihin (näin pimeänä aikana) muuta kuin täysin valoa läpäisemättömät verhot. Jos jotain vihaan, niin akvaarioelämää jossa naapurit pääsevät kyttämään mitä missäkin kämpässä tapahtuu.Tämmöstä tällä kertaa, paljon olisi vielä kerrottavaa mutta koska mä olen edelleenkin kuumeessa ja huomenna pitäisi vääntäytyä taipaleelle, niin mä en yksinkertaisesti jaksa tällä kertaa enempää ja samasta syystä jos minulta jää vastaamatta johonkin viestiin ( kävin muutama minuuttu sitten vilkaisemassa s-postilaatikkoa joka oli karmeassa kunnossa), se johtuu nimenomaan tämänhetkisestä olotilastani eikä ilkeämielisyydestäni. Sama koskee lukulistaa, en usko että jaksan käydä koko listaa läpi koska mun on ensin siivottava postiloota ja vastattava kommentteihin mutta huomenna sitten sillä huomisesta eteenpäin mä alan pitämään huolen siitä että mulla on illat vapaat. Muuten ei jaksa. Pusuja kaikille, muistakaa olla ihmisiksi ja kiitos kaikille jotka olette muistaneet meikäläistä. Ai rilli laav ool of juu.
cave
Hitto mitä babeja!

Ps. Tulevina aikoina eli ensi viikolla saatte tietää kottaraisten elikkäs naisten geneettisen sukupuun sillä mä olen yhdessä maailman johtavien paleontologien, Erkki ( miinus yksi kirjain ja sekoitetaan hieman) Dän (suussa olevat juttuset joissa hampaat ovat kiinni miinus muutama kirjain) - säätiön ja parin amerikkalaisen yliopiston kanssa selvittänyt sen että kuka oli ensin ja niinhän siinä kävi että (sensuroitu) olivat ensin ja heistä haarautuivat elikkäs kehittyivät (sensuroitu) sekä (sensuroitu) joista sittemin tuli semi(sensuroitu) ja niin edelleen. Selvitys on perusteellinen sillä siitä selviää esim. brunettien oikukas mielenlaatu, blondien jääräpäisyys ja se miksi punapäiden maine on sellainen kuin mitä se on. Tutkimus toi aika paljon yllättävääkin tietoa sillä pitkähiuksisilla bruneiteilla on eräs varsin omituinen pakkomielle josta he vaikenevat…..


Pss. Kaikki lampaat lähettää terkkuja ja pyysivät muistuttamaan että ne jotka pääsiäisenä tahi muulloin syövät lammasta, ovat psyykkisesti arveluttavaa porukkaa ja joutuvat mitä todennäköisimmin helvettiin. Notta kannattaa välttää tätä kardinaalivirhettä.
26 kommenttia :

 1. Jee paimen is back! Tai ainakin elossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elossa ollaan ja huomenna käyn lukulistan kimppuun. On meinaten postilaatikko aika helvetinmoisessa kunnossa :/

   Poista
 2. Honeyyyy! Me oltiin täällä jo huolissamme kun susta ei oo kuulunut! Kiva kun olet takas ja koitahan tosiaan arvostaa itseäs ja jaksamistasi sen verran ettet vedä itteäs enempää piippuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei rakas ♥
   Hyvä kun olet sinäkin hengissä ja nyt kun mä päätin ottaa iisimmin, niin mä tulen huomenissa tsekkaamaan mitä sun rakkauselämääs kuuluu. Tää ilta kun menee s-postin kanssa (tai sitten loput jää huomiselle koska aamulla on aikainen herätys).

   Poista
 3. Kiittää hän saamastaan meilivastauksesta ja levollisin mielin siirtyy suorittamaan yöunivelvoitettaan.
  Koittaa jaksaa, kyllä se siitä vielä piparintuoksuksi muuttuu ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä.
   Muuten kyllä jaksetaan mutta tauti ei vaan hellitä. Kuumeen lisäksi pirunmoinen päänsärky ja sen tähren on mennyt koko alkuilta punkan pohjalla.

   Poista
 4. Tiesinhän mie, ettet sie meitä jätä ♥
  Kova ikävä on ollu, mutta arvelin, että sulla on niin kova kiire ettet ehdi hoitaa internettiaalisia suhteita. Menköön kuume pian pois, ja piä huoli itestäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään jätä!
   Maailman parhaimmat ootte joten pitää olla kipiä päästään jos teistä luopuu ♥
   Hitonmoinen päänsärky vaan tuli kaiken muun lisäks ja se ei ole mukava juttu se. Oisin kirjoittanut tänään sen geneettisen sukupuunkin mutta pääkoppa ei yksinkertaisesti salli.

   Poista
 5. Moro pitkästä aikaa! Mukava kuulla sinusta.
  'Burn out'tia sitten muista hoitaa todellakin vähentämällä työmäärää, muuten ei hyvä heilu.

  T. Täti Jääkäsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan, sinä jäätävä rakkauteni :D
   Kyllä juttu on nyt niin että työnteko jää "normaalille tasolle" ja jos olotila ei tästä kohene niin en mene huomenna ollenkaan.

   Poista
 6. Joulu ja pääsiäinen samassa postauksessa, sä oot totisesti tullut takaisin ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No net ovatten niin lähellä toisiaan joten miksipä ei :D
   Mukavaa olla takas ja tiedätkö mitä? Surffailin eri lääkärisaitteja etsiessäni helpotusta tähän kurjaan olotilaani ja aika monella (99,99%) saitilla todettiin että sellaisten kuumetilojen joihin yhdistyy voimakas päänsärky, paras hoitomuoto on venäjänkielisten ääninäytteiden kuuntelu. Eikä tässä vielä kaikki! Yli puolella näistä sivustoista todettiin että parantava vaikutus on moninkertainen mikäli ääninäytteet on tehty aavistuksen käheällä äänellä!
   Kyllähän siinä väkisinkin alkoi pohtimaan notta tunnenko mä kettään joka..... :D
   Niin ja lovet ♥

   Poista
  2. Jaa-a, mä ihan himppasen epäilen siitä sun lääkärisaittejasi, ettei sittenkin ollut sellaisia puolipukeisia hoitsuja sisältäviä "lääkärileikkisivuja"?

   Я люблю тебя ;-)

   Poista
  3. Pois se minusta että sellaisilla, vähintäänkin kyseenalaisilla saiteilla surffailisin!
   Kyllä ne oli ihan oikeita ja juu, minäkin ljublju hyvinnii paljon sua ;)

   Poista
 7. Olen sun lampaiden kanssa samaa mieltä, että outoja ovat jotka syövät. Joskus muinoin vetelin kaksin käsin laivan seisovassa pöydässä salaattia ja sitten joku pervokokki toi siihen lapun missä luki sen salaatin olevan minttulammasta. Pitkään lauleskelin valitusvirttä; Maijalla oli karitsa, karitsa, karitsa, kunnes ne Siljalla teurasti ja söi sen. Huilaile ja juo paljon lämmintä mehua, pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mä tiesin että sä olet viisauden airut!
   Se vaan on kurjaa että ikäviltä kokemuksilta ei voi välttyä. Mun mielestä kokki olisi pitänyt laittaa lahtipölkylle koska toi lapun jälkijättöisesti sillä nuo on asioita mitkä pitäisi olla etukäteen tiedossa /selvästi nähtävillä elikkäs informeerattuna.

   Koitan saada tätä päänsärkyä helvettiin näin koneen ääressä istumalla koska se ei päivän uurastamisella eikä muutaman tunnin sohvamakuulla lähtenyt minnekään. Piti tänään niin väsätä se geneettinen sukupuukin mutta ei tässä kunnossa...

   Koitahan sinäkin pitää ittestäs huoli koska nämä hemmetin nollakelit on petollisia. Tauti iskee silloin kun sitä vähiten odottaa.

   Poista
 8. Hyppään tästä Talag'h Malarin puolelle..

  VastaaPoista
 9. Sä oot takas. I`m happyhappy <3 Mä olin niin huolissani ja arvasin syynkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mukava olla taas täällä ja tulen poikkeen sinunkin tykönä, käyn meinaten läpi lukulistaani mutta tässä välissä on pakko käydä ottamassa tulikuuma suihku. Muuten mä jäädyn ihan totaalisesti.

   Koitahan jaksaa ja kaikkea hyvää ♥

   Poista
 10. Soot takas! Ihanata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Mukavaa oli taas palata pitkän tauon jälkeen. Nyt kun omistan illat itselleni, niin postauksiakin alkaa tulemaan vanhaan malliin. Tämä ilta on mennyt lukulistan parissa ja hieman jää vielä huomisellekin koska nyt on pakko painua pehkuihin aikaisen herätyksen takia.

   Pusuja Puskis, eiköhän tässä kohta jotain tapahdu.....

   Poista
  2. Mä olen alkanut pohtia Salien uudelleenkirjoittamista, vaikka en ole ehtinyt uutta lukuakaan edes aloittaa :(

   Poista
  3. No Saleihin se mun viittaukseni liittyikin, vielä vajaa kuukausi ja sitten mulla ei olekaan muuta kuin aikaa. Itse asiassa ajattelin ruveta viikonloppuna startata Hindenburgin ja ryhtyä tekemään (lukemaan) tekstejä mp3-muotoon, mulla on SoundCloud vielä jäissä mutta ajattelin maksaa sen rajoittamattoman vuoden kerralla koska se on parempi niin kuin kk - maksu.

   Poista
  4. Mä ymmärsin :)

   Poista
 11. Onneksi en syö lammasta...pääsiäisenä tai muulloinkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä!

   Niin sitä pitää!

   Poista

Käynnistäsi kiitollinen ja kommentistasi olisin suorastaan riemuissani!
(kommenttien valvonnan takia ne näkyvät vasta hyväksymisen jälkeen ja tämä saattaa kestää jonkin aikaa)

Kiitokset tekijöille:

 • Blogger archive page > Life is so full of tae!
 • Google Friend Connect Button > NetOops blog
 • Add Related Post Widget To Blogger (linkwithin) > My Blogger Tricks
 • Contact Form > Tw!st Blogger
 • Simple Search > Blogger Buster
 • How to display linkwithin related posts only in post pages > My Blogger Desk
 • How to Remove Subscribe to Atom links from your Blogger Blog > Superwebtricks
 • How to remove quick edit and wrench icons on Blogger > Blogger Plugins